Πολιτική περί προστασίας Προσωπικού Απορρήτου του Greek Ship Models.
Η ιστοσελίδα Greek Ship Models ανήκει στον Μηχανολόγο Μηχανικό – Μικροναυπηγό κ. Δημήτριο Μάρα. Το Greek Ship Models αναγνωρίζει ότι πολλοί επισκέπτες του site μας ανησυχούν για τα στοιχεία που μας παρέχουν και για το πώς χρησιμοποιούμε αυτά τα στοιχεία. Για το λόγο αυτό, έχει δημιουργηθεί αυτή την Πολιτική περί προστασίας Προσωπικο. Η Πολιτική αυτή ενδέχεται να ενημερώνεται κατά καιρούς, γι’ αυτό και σας συστήνουμε να την ελέγχετε περιστασιακά εφόσον χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας.

Είδη στοιχείων που συλλέγουμε
Στο site μας, συλλέγουμε τόσο στοιχεία προσωπικού χαρακτήρα όσο και συγκεντρωτικά στοιχεία. Τα στοιχεία προσωπικού χαρακτήρα αναφέρονται σε έναν μεμονωμένο επισκέπτη, π.χ. όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Συλλέγουμε στοιχεία προσωπικού χαρακτήρα μόνο από ιδιώτες που μας τα παρέχουν εθελουσίως και συνειδητά, π.χ. όταν εγγράφονται στο site μας, στο newsletter μας για να λαμβάνουν νέα ή παρέχουν όνομα και διεύθυνση και ζητούν επακόλουθη επικοινωνία μαζί μας. Δεν σας ζητούμε να καταχωρήσετε ή να δώσετε αυτά τα στοιχεία σε μας ως προϋπόθεση για να επισκεφτείτε το site μας ή να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενό του.

Τα συγκεντρωτικά στοιχεία αναφέρονται σε χρήσιμα στατιστικά, όπως πόσοι επισκέπτες κάνουν χρήση του site μας, σε ποιες σελίδες έχουν πρόσβαση, ποια στοιχεία κάνουν download, το είδος του web browser και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούν. Όταν επισκέπτεστε το site μας, αυτόματα συλλέγουμε αυτά τα στοιχεία, και τα συνδυάζουμε με παρεμφερή στοιχεία που έχουμε συλλέξει για όλους τους άλλους επισκέπτες. Συλλέγοντας αυτά τα στοιχεία, μαθαίνουμε πώς να προσαρμόζουμε καλύτερα την ιστοσελίδα μας στους επισκέπτες μας.

Πώς συλλέγονται τα στοιχεία
Όπως σημειώσαμε παραπάνω, τα στοιχεία προσωπικού χαρακτήρα συλλέγονται απευθείας από εσάς και εν γνώσει σας. Συνεπώς, όταν κάνετε εγγραφή στο site, συλλέγουμε τα στοιχεία που παρέχετε. Όταν το email σας στην εγγραφή για το newsletter, σας αποστέλλεται αυτόματα ενημερωτικό email όταν υπάρχει νέο υλικό στην ιστοσελίδα. Όταν μας στέλνετε e-mail, συλλέγουμε τη διεύθυνση e-mail που δίνετε κι έτσι μπορούμε να απαντήσουμε.

Συλλέγουμε επίσης συγκεντρωτικά στοιχεία μη προσωπικού χαρακτήρα σε συνεχή βάση όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Η συλλογή αυτών των στοιχείων μη προσωπικού χαρακτήρα γίνεται μέσω της τεχνολογίας “cookies”.

Κοινή Χρήση και Μεταφορά Δεδομένων
Δεν πουλάμε, μεταβιβάζουμε ούτε γνωστοποιούμε σε καμία περίπτωση τα στοιχεία προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγουμε στην ιστοσελίδα μας σε τρίτα μέρη χωρίς την προγενέστερη συναίνεσή σας.

Επιλογή και Έλεγχος
Ο τελικός έλεγχος των στοιχείων προσωπικού χαρακτήρα που μας παρέχετε στο site, παραμένει σε εσάς. Παραδείγματος χάρη, μπορείτε πάντα να αλλάξετε γνώμη για την τακτική μας επικοινωνία στέλνοντας απλώς e-mail.

Σημαντική Ανακοίνωση για τα παιδιά
Προτού δώσετε το όνομα, τη διεύθυνση σας,κοινή ή ηλεκτρονική(δηλ. e-mail) ή άλλα προσωπικά σας στοιχεία σε οποιονδήποτε στο Internet, φροντίστε να ρωτήσετε τους γονείς σας αν είναι σωστό.